Опасна автокаскада с участието на полицейски служител вдигна на крак

...
Опасна автокаскада с участието на полицейски служител вдигна на крак
Коментари Харесай

Полицай направи страшна каскада със служебния си автомобил в Петрич

Опасна автокаскада с присъединяване на полицейски чиновник подвигна на крайник ПУ на Министерство на вътрешните работи в Петрич. Пътният случай стана в петък в региона на автоморга "Хрис Буш ". оповестява Struma.com.

Докато пътувал със служебния си автомобил, служителят на реда П. Казаков от РУ-Петрич, подхванал изпреварване на два автомобила. Без да види, че е подхванато изпреварване, движещата се пред полицейския патрул кола подхванала маневра ляв завой, с цел да стигне до близкия магазин за авточасти.

За да избегне удара, служителят на реда опитал да се върне в личното платно, само че изгубил надзор над автомобила и излязъл в крайпътната канавка. Шофьорът, идвайки насреща видял протичащото се и съумял да реагира и да понижи скоростта, с цел да избегне удар с патрулката. В този миг "Мерцедес ", ръководен от 32-годишна жена се забил в колата.

При случая никой не е потърпевш. Има нанесени леки вреди по двата автомобила - "Мерцедес " и "Опел ", като на водачите им е изработен тест за алкохол, който е негативен. На служител на реда П. Казаков е публикуван ваучър за здравно проучване на кръвта за съществуване на алкохол.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР