Опашката пред столичния клуб, в който рапърът Жлъч промотира втория

...
Опашката пред столичния клуб, в който рапърът Жлъч промотира втория
Коментари Харесай

Опашка пред столичен клуб заради рапъра Жлъч

Опашката пред столичния клуб, в който рапърът Жлъч промотира втория си независим албум, стигна съвсем 1 километър. Успех, с който малко модерни хип-хоп актьори у нас могат да се похвалят. Жлъч или Матю Стоянов е към този момент 10 години на родната ъндърграунд хип-хоп сцена. Наричат го " революционерът на българската рап сцена ". Заедно с Григовор и Гена основават " So called crew " и не стопират да вършат музика дружно. Миналата седмица Жлъч издаде втория си независим албум, а почитателите, които събра да го чуят, бяха меко казано доста. Въпреки нецензурните думи в римите си, Жлъч е приключил Класическата гимназия с профил " Културология ". И признава, че това място го е направило човек. Днес посредством текстовете си се пробва да въздейства на тези, които го слушат. Кой е Жлъч, по какъв начин завоюва толкоз доста почитатели и какви са неговите послания? Вижте в изявлението:

Снимка: facebook/jlach

-Колко от твоите изявленията стартират с въпроса: От къде идва прякора ти Жлъч?
-70%...Жлъч е подбив, както и огромна част от нещата, които върша, които са в жанра хипер комедия, звучат доста съществено, а в действителност аз доста се развличам и доста се дръзвам в профил, когато хора ги взимат на съществено. Макар че от време на време съм в действителност доста почтен и желая да развеселявам или да предизвикам страст у някого. Много се веселя, когато съумявам да го направя, само че всичко е на смешка, деца.
-А взел ли си се на съществено?
-Малко или доста би трябвало към този момент. Доста време мина откогато се занимавам с това, тъй че. А пък има хора, които се взимат на съществено, които са еднокраки охлюви, тъй че аз малко да обезщетявам.
-Наскоро показа втория си албум " Звяра ".
-Много благодаря на всички, които пристигнаха, давам обещание да се реванширам на всички, които се отхвърлиха, тъй като имаше опашка от входа на Маймунарника до езерото с лилиите, който е софиянец знае какъв брой е дълго. Няма по-голям комплимент за мен като реализатор.
- Какво ти приказва това?
Говори ми, че би трябвало да се затягам и да стават все по-сериозни нещата, само че най-вероятно няма да се стегна. Нещата ще станат по-сериозни, само че аз ще бъда същият човек, тъй като нищо няма да ми донесе това да се трансформира тъкмо в този момент.

Снимка: bTV Media Group

-Нали осъзнаваш, че влияеш на всички тези хора, които те слушат. Тийнейджърите желаят да ти подражават.
-Доста огромна част от песните ми са предизвестия и мисля, че са много ясни предизвестия. Ако си слагаш неща в носа и в случай че пиеш безотговорно и бягаш от отговорност и уроците в живота и учебно заведение.... Малко става все едно чета морал. А то не е по този начин. Аз си имам моите дефекти, явно, понякога съм човек, който злоупотребява с някакви неща, само че мисля, че главното в моята музика е това предизвестие, че просто нищо от тези неща не те прави готин човек. Готин човек те прави това, което правиш ден за ден и което правиш за други хора. Това мене ме прави готин човек, че върша някаква музика, която пипва други хора. И че ме е грижа за тея хора действително.
-Говориш ли си с тези хора от време на време след концерт?
- Постоянно. Няма от време на време, непрекъснато. Идва едно момиче няколко години по-младо от мен и ми споделя: Жлъчка, аз бях в доста сериозна меланхолия, клинична, с лекарства и твоята музика ми оказа помощ и в този момент съм по-добре. Не че моята музика е панацея за меланхолия, естествено, че не. Но й е помогнала до момента в който се лекува. И аз замръзнах на място, какво да кажа. Музиката за множеството хора е фонова, нещо бучи в слушалките до момента в който пътувам за работа.
- Какво те задържа теб в България, за какво не отпътува да търсиш благополучие някъде на открито?
- Защото не се заблуждавам, че ще е по-лесно. Много хора се залъгват, че е по-лесно. Отиват и виждат, че не е. Или се връщат с подвити опашки или си споделят: по този начин и по този начин съм тук, харесват им някакви неща – че няма отпадъци по улиците, че действително несъмнено и там има мафия, само че те не са осведомени с нея.
- На теб тук какво ти харесва и какво не ти харесва?
- Въпреки че е много сплескан в последно време, ми харесва духа на българина. Супер е. Много е свободомислещ и в някакъв миг ще спре да бъде толерантен, уповавам се и всичко ще се оправи. Или ще тръгне в някаква посока, тъй като сега не мърда.
- Не сме ли прекомерно търпеливи обаче сега?
- Аз допускам, че би трябвало да станем още по-търпеливи, с цел да станем същински нетърпеливи. Аз не бързам за на никое място, тъй че (обръща се към камерата) когато всички сте подготвени да свършиме нещо по въпроса, аз съм тука!
- Ти водач ли си?
- Това в нашия квартал е лаф: " бате ти си безспорен водач ". Така че да, аз съм безспорен водач в смисъла, в който моя другар Мони " Баретата " го споделя. Иначе дали повеждам хора, не бих се нагърбил с това. То е като да си управител. По-скоро съм замърсен подбудител, то не делегира толкоз отговорности.
-Кое е най-хубавото нещо, което ти се случи последните 10 години?
Едно момиче.
- Толкова ли е простичко всичко?
-Нищо не е простичко.
- Защо не рапираш за обич?
- Аз рапирам за обич, само че не като тея пухчовци " О, бейби обичам те ". Любовта е разрушителна мощ, най-бруталното нещо на земята. Нали знаеш, най-големият трик на дявола е да накара балъците да повярват, че демон няма. Любовта е колкото част от най-хубавите и святи неща на този свят, толкоз и безпощадна буря.
- Какво е чувството да стоиш на сцената и да виждаш тълпата да пее с теб?
-Нямам доста чувства, аз просто съм там и там съм си в стихията. Правя каквото мога сега, за което някои хора биха споделили, че не съм добър реализатор онлайн, тъй като от време на време стихията ми ме надделява, само че най-малко моята буря е онлайн, а не на плейбек…откачам, смахвам се, държа се като анормален.
- Какво би се случило, в случай че в един момент с едно тракване цялата тази навалица изчезне?
-Ще се прибера тук, където ме виждаш, тъй като по този начин и по този начин сме дали пари за това студио ще си върша части за мен си както беше преди да стартира. Аз нямам проблем с това, нито ще остана гладен, нито нищо. Аз не съм рапър, аз съм човек, и мога да се оправя с живота.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР