Опасен рецидивист, осъждан 12 пъти, се изправи за 13-и път

...
Опасен рецидивист, осъждан 12 пъти, се изправи за 13-и път
Коментари Харесай

Рецидивист се изправи за 13-и път пред съда във Варна

Опасен рецидивист, осъждан 12 пъти, се изправи за 13-и път пред съда. Варненският областен съд му даде 5 години затвор при непоколебим режим за обир на телефон от дете.

38-годишният Борис Ангелов не се поколебал данападне 13-годишно момче на 30-и март предходната година. Мъжът видял, че младежът си написа с някой на телефона, наблюдавал го до входа на блока му и се промъкнал с него. Още във входа го задърпал и го заплашил, че ще го пребие, в случай че не му даде телефона. Отскубнал апарата от ръцете на момчето и хукнал.

Час след закононарушението подсъдимият продал телефона в заложна къща против 50 лв., като показал персоналната си карта. На идващия ден в региона на автогарата спрял чужд мъж. Разказал му, че е заложил телефона си в близка заложна къща и му предложил да го купи. Мъжът се съгласил и откупил телефона против 55 лв.. Рецидивистът бил сниман от външна охранителна камера, както и от купувача на телефона. Мобилният телефон, лишен със мощ и заплашване, е на стойност над 200 лв..

38-годишният мъж е осъждан 12 пъти, като са му налагани и ефикасни санкции. В момента също се намира в пандиза, където изтърпява друга влезнала в действие присъда. Преди да извърши това действие, той е търпял друга присъда и е бил освободен от пандиза на 22 септември 2015 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР