Опасен модел на поведение набира скорост сред подрастващите у нас.

...
Опасен модел на поведение набира скорост сред подрастващите у нас.
Коментари Харесай

10-годишни деца се правят на гангстери, „бият се“ с кофи за боклук

Опасен модел на държание набира скорост измежду подрастващите у нас. Това показват самите те в обществените мрежи – тик-ток и Инстаграм. Видеа с присъединяване на 10-11 годишни се разпростаняват и събират лайкове с хулигански прояви.

 

Интересното в новата мода е, че децата подражават на несъмнено гангстерско течение. Този вид държание управлява изборите в живота им, а родителите им постоянно даже не схващат в какво се показва то. Обкръжението на подвластните на новата мода наложително би трябвало да бъде с сходни разбирания – да е „ вманиачен “ съгласно характера и да бъде гамен. Интересно е какво прави децата гангстери? От разпространяващите се видеа разбойник ставаш в случай че обръщаш и риташ кофи за отпадък, чупиш пейки или спирки на градския превоз, безчинстваш в паркове. Всичко това става с избрана група съидейници от новото течение.

 

Във видео в тик-ток младо момче от канал в мрежата взима изявление от такива деца. Те споделят за прекарванията си. Казват, че даже изборът им за момиче би трябвало да бъде от този вид – хулиганка. Без терзание споделят по какъв начин трошат кофи за отпадък и че в този момент му е времето да го вършат, до момента в който се още са дребни, а не по-късно да им основават досиета в полицията.

 

Коментарите под видеата разпалват мрежата и приканват за незабавни дейности от родителите и по-сериозен надзор, налаган върху подрастващите.

 

Автор: тик-ток

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР