ООН предупреждава, че рискът за мигранти и бежанци, преживяващи корабокрушение

...
ООН предупреждава, че рискът за мигранти и бежанци, преживяващи корабокрушение
Коментари Харесай

ООН: Без спасителни кораби Средиземно море ще стане кърваво

ООН предизвестява, че рискът за мигранти и бежанци, преживяващи корабокрушение в Средиземно море, е по-голям от всеки път заради неналичието на избавителни кораби на Неправителствени организации и спора в Либия.

 © БГНЕС
" Ако не се намесим скоро, Средиземноморието ще стане кърваво море ", съобщи представителят на организацията на Организация на обединените нации за бежанците в Италия Шарлот Сами, представена от в. " Гардиън ".Поради удобните метеорологични условия хиляди хора се готвят да изоставен Либия, където войната продължава, а наводненията, породени от изобилните превалявания, затрудняват живота.

Според данни на избавителните екипи, повече от 700 души са напуснали либийското крайбрежие през последните дни, до момента в който единствено 5% са хванати от либийската брегова защита и изпратени назад в центровете за приемане.
 Най-малко 70 мигранти се удавиха, а десетки изчезнаха във водите на Тунис Най-малко 70 мигранти се удавиха, а десетки изчезнаха във водите на Тунис
Най-малко70 мигранти се удавиха, откакто лодката им се прекатурна и потъна във водите на Тунис. 16 души са избавени от риболовци, оповестява локалната туниз...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР