Ookla, компания, специализирана в анализите на мрежовата инфраструктура, публикува доклад

...
Ookla, компания, специализирана в анализите на мрежовата инфраструктура, публикува доклад
Коментари Харесай

Смартфоните Samsung Galaxy S24 надминават iPhone 15 по скорост на трансфера на данни чрез 5G

Ookla, компания, профилирана в анализите на мрежовата инфраструктура, разгласява отчет за скоростта на работа с 5G мрежите на смарт телефоните от серията Samsung Galaxy S24. Оказа се, че сегашните флагмани на Samsung превъзхождат освен предходните модели от серията Galaxy S, само че и представителите на семейството iPhone 15 във връзка с скоростта на трансфер на данните в 5G мрежите.

Ookla е събрала данните за интервала от 1-ви февруари до 24-ти март в Азиатско-тихоокеанския район, Близкия изток и Северна Америка. И е сравнила серията Galaxy S24 и по-ранните устройства на Samsung с iPhone 15. Според отчета „ серията Galaxy S24 на Samsung сподели доста предимство в медианните скорости на евакуиране на информация в 5G мрежите в 7 от 15-те изследвани страни “.

Фамилията iPhone 15 надминава междинната 5G скорост на смарт телефоните на Samsung единствено в една страна. В Япония. Въпреки това „ в някои от оценените страни разликата в скоростта сред устройствата Galaxy S24 и iPhone 15 е незначителна “. Като цяло обаче смарт телефоните на Samsung скочиха непосредствено на първото място. Изпреварвайки серията iPhone 15 със междинна скорост на евакуиране от 34 Mbps в американските 5G мрежи.

Изглежда много необичайно тъкмо в Съединените щати смарт телефоните на Samsung толкоз доста да изпреварят iPhone на Apple. И то по скорост на 5G връзката.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР