Онова, от което се страхуваха най-големите световни банки и правителства,

...
Онова, от което се страхуваха най-големите световни банки и правителства,
Коментари Харесай

Китай стартира своя криптовалута

Онова, от което се опасяваха най-големите международни банки и държавни управления, се сбъдна. Китай предприе невиждана стъпка към криптовалутите и блокчейн технологията и пуска публична монета.

Китайското държавно управление осведоми, че има желана компания за закупуване и стартиране на пазара на новата им криптовалута - YuanPay Group.

Продажбите на китайската криптовалута публично започнаха и сега монети може да бъдат закупени само от YuanPay Group на цената, посочена на формалния им уеб страница. И още една добра вест - Австралия е една от първите страни, в които продажбите започнаха още през днешния ден.

Китайският министър на финансите Лю Кун разгласи, че началната цена на монетата ще бъде единствено 0,01 щатски $!

Евронюз ревизира информацията и заяви, че към днешна дата против 350 USD могат да бъдат закупени почти 13 000 публични монети.

Според Тан Енг Чен - основен финансов анализатор на DMO Financial Group, научната общественост на финансистите е на мнение, че след 10 години китайската криптовалута може да изпревари биткойн, което е леко шокиращо.

" Смятаме, че до края на месеца, когато новината се популяризира по целия свят, цената на китайската криптовалута ще нарасне най-малко 10 пъти.

Според нашите прогнози през идващите шест месеца цената елементарно може да нарасне до 1000%. Но най-важното е, че в случай че Китай продължи интензивно да развива блокчейн технологиите, има всички шансове след 10 години да надмине биткойн по цена и капитализация.

Жителите на Австралия имат шанс, че YuanPay Group стартира маркетингова акция в нашата страна в една от първите. Това е превъзходен късмет за увеличение на персоналния капитал на жителите ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР