OnlyFans бързо придоби популярност в последната година, като в социалната

...
OnlyFans бързо придоби популярност в последната година, като в социалната
Коментари Харесай

Иги Азалия никога няма да си направи OnlyFans, а причината за това е повече от... благородна!

OnlyFans бързо закупи известност в последната година, като в обществената мрежа наличие продават освен еротични модели и елементарни хора, само че и много известни персони. Там да вземем за пример са Миа Халифа, Бела Торн, Cardi B, Tyga, DJ Khaled. 

Е, измежду тези имена няма сигурно да се подреди това на рапърката Иги Азалия. " Мисля, че OnlyFans може да е доста овластяваща хората платформа, само че аз в никакъв случай, в никакъв случай няма да се причисля ", написа тя в Twitter. " Не желая да върша подобен вид наличие и да греша в джоба на хората, които в действителност с това си изкарват парите. Респект за тях ", разясни тя. 

Виж още: Момче или момиче? Бременната Нанси Карабойчева разкри пола на бебето

Предлагащи секс услуги и еротични модели неотдавна разкритикуваха звезди като Бела Торн, че се причисляват към платформата, която е главен източник на приходи за доста хора, които нямат друга алтернатива. След като Бела Торн се причисли към OnlyFans, тя изкара 1 млн. $ за ден. Това наложи платформата да наложи някои ограничавания за всички свои консуматори.

Виж още: Говорят българите в Only Fans: Защо го вършат, какъв брой пари се изкарва и какви са култовете ни

Така изказването на Азалия се трансформира в едно от дребното, с което се дава публичност на рецесията в секс услугите в последната година. Така рапърката се подвигна малко в очите на критиците, откакто беше упреквана в културно заграбване. 

Изображение: https://www.instagram.com/thenewclassic/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР