Онлайн видео платформата YouTube обяви, че прекратява временното отстраняване на

...
Онлайн видео платформата YouTube обяви, че прекратява временното отстраняване на
Коментари Харесай

Връщат канала на Тръмп в YouTube

Онлайн видео платформата YouTube разгласи, че приключва краткотрайното премахване на Доналд Тръмп две години откакто каналът на някогашния президент на Съединени американски щати беше неразрешен след нападението над Капитолия.

" От през днешния ден каналът на Доналд Джей Тръмп към този момент не предстои на ограничавания ", съобщи американският колос в туитър, съобщи БГНЕС.

Републиканецът, претендент за президент през 2024 година, беше изключен от обществената мрежа през януари 2021 година, когато към момента беше на власт, за това, че е насърчавал поддръжниците си по време на нападението против Конгреса във Вашингтон.

По това време невижданото решение за унищожаване на онлайн наличието на Тръмп беше имплементирано от множеството съществени обществени мрежи, в това число Twitter, Фейсбук и Instagram.

Обосновавайки решението си YouTube съобщи, че е оценил " риска от принуждение " като най-малък и в същото време е взел поради значимостта гласоподавателите да чуят " еднообразно от главните национални претенденти ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР