Онлайн системата за прием на заявления за кандидатстване след 7-ми

...
Онлайн системата за прием на заявления за кандидатстване след 7-ми
Коментари Харесай

Тази новина касае всички, които ще кандидатстват след 7-ми клас

Онлайн системата за банкет на заявки за кандидатстване след 7-ми клас работи обикновено, обявиха от Министерството на образованието и науката (МОН).

По-рано през днешния ден родители алармираха, че тя не разрешава да се вкарват повече от 15 стремежи. Проблемът идвал от другите браузъри, само че към този момент е отхвърлен. Ако той е попречил на родители да подадат точно заявките на децата си, те би трябвало да подадат сигнал към съответното районно ръководство на образованието, разясниха от ведомството.

Приемът на заявки за класиране след 7-ми клас стартира през днешния ден като срокът е до 26 юни в това число. Това може да стане по два метода - електронно на уеб страницата https://priem.mon.bg/ или на книжен притежател в училище-гнездо. Трябва да се избере един от тях, тъй като, в случай че има към този момент записано заявление, системата не разрешава въвеждането на ново. При кандидатстване в паралелки с специалност или компетентност е належащо и здравно удостоверение, напомнят от министерството.

Първото класиране при кандидатстването след 7-ми клас ще излезе до 3 юли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР