Онлайн плащането е една от най-често използваните електронни услуги на

...
Онлайн плащането е една от най-често използваните електронни услуги на
Коментари Харесай

Онлайн плащането на данъци и осигуровки все по-предпочитано

 Онлайн заплащането е една от най-често употребяваните електронни услуги на Национална агенция за приходите. От началото на годината досега в страната през така наречен виртуален ПОС (е-услугата за заплащане с карти) без такси са платени съвсем 100 млн. лева, а от основаването на услугата са осъществени повече от 1,4 милиона преводи за над 500 милиона лв..

През виртуалния ПОС по сметките на пловдивската дирекцията от началото на годината са постъпили 13 456 489 лева

Електронната услуга " Справка за отговорностите с опция за осъществяване на заплащане “ е налична с личен идентификационен код (ПИК) или дипломиран електронен автограф (КЕП) в портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите.

От приходната организация прецизират, че за заплащането посредством виртуалния ПОС терминал на Национална агенция за приходите не се дължат такси и то се отразява в данъчно-осигурителната сметка на клиента незабавно, без нормалното закъснение при банков превод.

" Онлайн заплащането към Национална агенция за приходите става все по-популярно, изключително в този момент в изискванията на изключителна епидемиологична конюнктура. Електронната услуга на Национална агенция за приходите икономисва време и пари на клиентите и най-важното – заплащанията са без такса, сподели Боряна Георгиева, шеф на дирекция " Обслужване “ в Национална агенция за приходите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР