Онлайн обучението повиши качеството на образователния процес, тъй като имахме

...
Онлайн обучението повиши качеството на образователния процес, тъй като имахме
Коментари Харесай

Проф. Игнатов: Цял свят живее като комунистическо общество

 Онлайн образованието увеличи качеството на просветителния развой, защото имахме съвсем 100 % наличие на студентите. Дистанционното образование увеличи и дисциплината на преподавателите, тъй че сега се работи от първата секунда до последната. Такова мнение изрече в предаването " Тази заран "  по bTV някогашният учебен министър проф. .

До момента поради инфектирани преподаватели и стиденти два университета в България са минали към онлайн образование - това са Мединицският университет в Плевен и УНСС.

" Стигна се до парадокса да имаме съвсем 100% наличие на студентите. Повиши и дисциплината на преподавателите – преди можеше да кажеш, " сътрудници, хайде да отидем да пием кафе и там ще продължим “. Сега не можеш “, посочи той. Според него обаче не може да се твърди, че онлайн образованието е бъдещето. " Човекът е публично животно и когато отпадне публичният детайл, остава единствено животното. Животът в един университет е най-вече публичен живот – има разнообразни дребни общности, срещат се на кафе, разискват нещо. Сега това го няма “, посочи Игнатов.

Трябва да свикнем със съществуването на този ковид, чието разпространяване съответства с разнообразни политически и финансови ползи в световен проект. Смятам, че напролет нещата ще стартират постепенно да се обясняват, тъй като в този момент държат целия свят като в изискванията на комунистическо общество, уточни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР