Онлайн маркетинг ескпертът Александър Зобов обеща да пусне руския аналог

...
Онлайн маркетинг ескпертът Александър Зобов обеща да пусне руския аналог
Коментари Харесай

След санкциите: В Русия пускат аналог на Instagram

Онлайн маркетинг ескпертът Александър Зобов даде обещание да пусне съветския аналог на Instagram с познатите функционалности под името Rossgram на 28 март. За елементарните консуматори достъпът ще бъде отворен през април 2022 година, заяви той в формалната общественост на плана, предава ТАСС.

„ На 28 март 2022 година съветският аналог на Instagram ще бъде пуснат с нормалната функционалност и мобилни приложения за Android и iOS. Достъпът ще бъде отворен за елементарните консуматори през април 2022 година “, се споделя в описанието на общността.

Rossgram ще има и спомагателни принадлежности за доходи за потребителите - заплатен достъп до наличие, функционалност за набиране на средства, стратегия за предложени рекомендации и други, прецизират в общността. Социалната мрежа работи и върху функционалността за прекачване на данни от Instagram. Първо, достъпът ще бъде отворен за топ блогъри, спонсори и вложители, през април - за други консуматори, които към момента могат да попълнят формуляр на уеб страницата на обществената мрежа, с цел да уведомят за стартирането на обществената мрежа.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР