Онкологичните заболявания са резултат от окисляване на организма и се

...
Онкологичните заболявания са резултат от окисляване на организма и се
Коментари Харесай

Запомни това! Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията

Онкологичните болести са резултат от окисляване на организма и се третират като всички гъбични болести с алкализация.

Пресният лимонен сок, в случай че се употребява в чиста форма (без захар), има мощно алкализиращо свойство и възстановява нарушаванията на РН-баланса с нараснала киселинност на организма. Затова лимонът се смята за един от най-полезните артикули за хората. Но, в случай че се яде лимон със захар, киселинността в организма не понижава, а в противен случай - даже се усилва, тъй като лимонът е алкална храна.

Според Аюрведа човек, който яде 1 лимон на ден или пие неговия сок (по-добре да се прави сутрин), в никакъв случай няма да се разболее. Единственото нещо, което би трябвало да се съблюдава, е, че лимонът би трябвало да се употребява без неговите костилки (семена), които имат противоположен резултат (те са доста токсични) и обезвреждат неговия удобен резултат. За да не се унищожи зъбният гланц, лимоновият сок даже неразреден е по-добре да се пие със сламка, след което усърдно да се изплакне устата, може с вода с ниско наличие на сода.

Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията

 Лимон вместо химиотерапия

И това е последната дума на медицината- лимонът дейно лекува рак! Но за какво това не е необятно известно? Защото има лаборатории, които се интересуват от основаването на синтетична версия, която ще им донесе големи облаги.

Вече можете да помогнете на другар в потребност, като привлечете вниманието му за лечебната мощ на лимоновия сок, който може да предотврати подлото заболяване. Помислете какъв брой хора могат да бъдат избавени, като разкрият тази загадка, непокътната за да не застрашат печелившите мултимилионери и крупни корпорации.

Има разнообразни способи за потребление на лимона: можете да го ядете на каша (но без костилките), на сок, в питиета, в сладкиши и бисквитки. На лимона се приписват доста добродетели, само че най-интересен е резултатът върху кистите и туморите.

Лимонът е потвърдено средство против всички типове рак. Счита се за антимикробен детайл, употребява се срещу бактериални инфекции и гъбички, вътрешни паразити и червеи. Лимонът контролира кръвното налягане, намалявайки високото. Действа като антидепресант, намаляващ напрежението и нервните разтройства.

 Лимон против рак

Тази информация е минала повече от 20 лабораторни теста от 1970 г и демонстрира следните резултати:

Лимонът унищожава злокачествените кафези на 12 типа рак, в това число на гърдата, простатата и панкреаса.

Съставът на лимоновото дърво демонстрира 10 000 пъти по-добри резултати от продукта Adriamycin – лекарство, което нормално се употребява в химиотерапевтичния свят, забавя растежа на клетките.

И още по-изненадващо - този тип терапия с лимон единствено унищожава злокачествените кафези, без да визира здравите кафези.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР