Онкоболната Теодора Маджарова, която се подложи на алтернативно лечение в

...
Онкоболната Теодора Маджарова, която се подложи на алтернативно лечение в
Коментари Харесай

Появи се още една българка, "лекувана" от бразилския шарлатанин Жоао де Деус

Онкоболната Теодора Маджарова, която се подложи на различно лекуване в Бразилия, не е единствената жена, излъгана от бразилеца Жоао де Деус.

Радост Шабанова страда от тежка форма на паркинсон. След години опити за лекуване, 57-годишната жена се отхвърля от стандартната медицина. Решава да се довери на бразилския вълшебник Жоао де Деус, по прочут като Жоао Божи. „ Надявах се на знамение. Просто чух за него, изследвах по какъв начин стоят нещата със заминаването и неговите качества, и взех решение да опитам”, описа пред камерата на БТВ Радост. Заминава за Бразилия дружно със сина си за три седмици при започване на февруари. С тях пътуват още няколко заболели. Организатор на пътуването е Татяна Тошкина, която по думите на Радост в началото поискала по 2500 $ на човек, само че най-после сумата за лекуването набъбнала до 15 000 лв..

„ За всичко плащахме двойно, макар че синът ми беше единствено компаньон и нямаше потребност от лекуването, което тя го принуди да проведе”, изясни Радост Шабанова. Тя имала няколко срещи с медиума Жоао де Деус. Казва, че лекуването не й е помогнало.

От интернет страницата на Татяна Тошкина излиза наяве, че тя се показва като първата българка – гид и медиум в духовния център на Жоао де Деус в Бразилия. От уеб страницата се схваща още, че тя предлага услугата "кристално легло ". Посочено е също, че сесиите се реализират на адрес в столичния кв. „ Манастирски ливади”. От Министерството на туризма разясниха, че както Тошкина, по този начин и компанията й не са регистрирани в поддържаните от тях регистри и нямат право да правят проведени пътувания. Въпреки това, тя е възнамерявала визити на групи в Бразилия до края на 2019 година. От здравното министерство стартират инспекция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР