OnePlus ще представи своя нов флагман OnePlus 6 на събитие

...
OnePlus ще представи своя нов флагман OnePlus 6 на събитие
Коментари Харесай

Глобалната премиера на OnePlus 6 ще бъде на 16 май в Лондон

OnePlus ще показа своя нов флагман OnePlus 6 на събитие в Лондон, планувано за 16 май. Тогава ще можем да забележим това, което към момента се пази в загадка към апарата – колкото и да е малко то.
На събитието в английската столица ще участват и 1000 почитатели на марката, особено поканени от компанията. Самите билети костват 30 лири.

Представянето в Лондон ще бъде ден след сходна премиера в Китай, която ще се състои в Пекин. На 17 май пък OnePlus 6 ще бъде показан и на друго районно събитие, този път в Мумбай, Индия.

Всичко това е, с цел да се узакони флагмана, който действително е добре прочут. OnePlus 6 ще разполага с необятен 6.28-инчов 1080×2280 AMOLED екран , 16MP+20MP двойна задна камера, мощният чипсет Snapdragon 845 и внушителните 8GB RAM памет. Изработката също е от нови материали.

Компанията счита, че прорезът не е от най-красивите решения през днешния ден и софтуерът ще им разреши да го скрият. Що се отнася до цената, реалистичното съмнение е, че OnePlus 6 няма да е доста по-скъп от своя предходник OnePlus 5T, който сега коства 500 $ (6 GB RAM + 64 GB сторидж) и 560 $ (8 GB + 128 GB).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР