OnePlus 5T бе първият телефон на компанията, който поддържа функция

...
OnePlus 5T бе първият телефон на компанията, който поддържа функция
Коментари Харесай

Ето как да отключиш новия OnePlus 6 със снимка на притежателя му

OnePlus 5T бе първият телефон на компанията, който поддържа функционалност за отключване с различаване на лица, само че защото липсваше средства за дълбочинно наблюдаване и 3D картографиране на лица, доста хора се чудеха дали телефонът единствено признава хипотетичния си притежател от чисто и просто селфи кадър.
Оказа се, че OnePlus е по-мъдра от това и в действителност употребява своето лично решение за сигурност, създадено от китайска компания, и наречено SenseTime , която има забележителен опит в разпознаването на лица.

Безопасността на функционалността беше подложена на подозрение неведнъж, само че тя най-малко беше в действителност бърза и като цяло вършеше една похвална работа.

Ето за какво не бяхме сюрпризирани да научим, че отключването с лицево различаване ще се върне при OnePlus 6. Това, което ни изненада, обаче, е какъв брой елементарно е явно да заблудим системата за отключване на последния телефон на OnePlus.

Twitter консуматор с прякор @rikvduijn през вчерашния ден разгласява видеоклип на OnePlus 6, който е отключен с изрязана на хартия фотография на лицето му. Най-лошото от всичко? Методът явно работи даже и с черно-бяла фотография.

Във видеото можете да видите един от приятелите на Рик, който държи фотография на лицето му – най-обикновено селфи, съдейки по широкоъгълния образ на изображението – и го демонстрира на OnePlus 6, който му дава съвсем незабавно достъп до операционната система.

Засега OnePlus няма коментар по любопитната преживелица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР