Омръзнало ли ви е у дома за Коледа? Цялото това

...
Омръзнало ли ви е у дома за Коледа? Цялото това
Коментари Харесай

Семейно по Коледа или не съвсем

Омръзнало ли ви е " вкъщи за Коледа "? Цялото това шетане, готвене, подготовка, пък след това почистване и оправяне? Вярно, Коледа е фамилен празник, само че нали фамилията са обичните ни хора, а домът - там, където сме дружно? А какво да кажат тези, които още нямат свое персонално семейство? Необвързаните, самотните (не обичам това определение) родители, тези, които са си сами на света. Коледа не би трябвало да съществува за тях ли?

Изобщо цялата тази семейност към Коледа може напряко да ти се отще въобще семейство да имаш. Какво ни остава? Да измислим нещо друго и занимателно, несъмнено.

“Хубавото на Коледа е, че почиваме, някои от нас - даже и в дните сред Коледа и Нова година. Затова просто дано заминем нанякъде. ”

На хотел/хижа Коледа се смята за фамилен празник, тъй че по това време хотелите не са толкоз цялостни, колкото по Нова година. Това може да не е безусловно хотел в курорт, може да е просто в различен град, който от дълго време желаете да посетите с другарка или даже сама. Планирането по пътуването и къде какво може да се види ще ви откъсне от коледната нервност сигурно.



При родителите. Ако са ви омръзнали всички и всичко, живеете от дълго време независимо не в родния си град - пътуването към първото " у дома " може да се окаже в действителност прелестно преживяване. Родителите ви сигурно ще се зарадват, изключително в случай че имате деца и не са ги виждали от дълго време. Уговорете се, панирайте кой какво ще сготви или купи и се впуснете в мемоари и фамилни истории. Правете фотоси, изслушвайте се, усмихвайте се.



“Или да си останем вкъщи, само че да разтеглим " фамилния крг " ”

Останете си у дома, само че изберете приятелите си. Не оставяйте на случайността. Обадете се и разпитайте за проектите. Понякога се оказва, че тези, за които мислим, че са ангажирани, в действителност нямат никакви проекти, неотдавна са се разделили с някого или търсят смяна. Ако имате такова предусещане, обадете им се и се съберете у вас.



Купон за всички, които нямат какво да вършат на Коледа. Защо не създадете събитие в обществените мрежи - ваучър за тези, които нямат какво да вършат и си намислете едно заведение, което да ви побере. Не е толкоз налудничаво, колкото звучи. Особено забавно би било за необвързаните, които желаят да срещнат някого отвън нормалната си среда.



А в случай че нищо от това не е задоволително задоволително и просто не ви се занимава с нищо, нямате непотребни средства - сгответе си нещо вкусно или пробвайте нещо ново, вземете една бутилка хубаво вино, облечете си празничните чорапи и. Каквото успее да ви разсмее, разсее и погълне.

Коледа е най-важният празник на годината. Може би е по този начин, само че вглеждането в този ден, когато нямаме въодушевление или особено отношение, е повече от неискрено. Така че правете каквото ви носи въодушевление и наслада - за някои това са сърмичките, за други - трите елементи на " Властелина на пръстените "
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР