Омръзна ми да бъда използвана и лъгана от българските мъже!

...
Омръзна ми да бъда използвана и лъгана от българските мъже!
Коментари Харесай

Мис Тигрова изригна: Мъжете тук са селяни и боклуци

„ Омръзна ми да бъда употребена и лъгана от българските мъже! В реалност те са едни селяндури и отпадъци! Слагат примамки първоначално, че са умни, красиви и богати, а след това стартират да ми желаят пари… Какви мъже са това? Никакви! “, изригна фейсбук сензацията Мис Тигрова.
33-годишната Мая, която от няколко години насам провокира същински възторг в мрежата с клипчетата си, е родом от Велико Търново. Завършва висшето си обучение в София, а в този момент работи като еротична танцьорка в нощен клуб. Печели сносно, до момента в който се върти на пилона, и твърди, че постоянно се е издържала напълно сама. Дълбоко разочарована е обаче от БГ мачовците и след няколко несполучливи връзки мечтае да пробие в Америка.Анелия назова щерка си кифла и призна, че не е строга майка: 14-годишната Ивон със възбрана да излизаПопфолк фурията Анелия назова щерка си Ивон кифла.
Певицата призна, че не е била задоволително строга …Sep 28 2018skafeto.com

„ Някак ми се желае да стана известна в Щатите, или най-малкото в друга, по-развита европейска страна. Там мъжете несъмнено са по-галантни и кавалери, без ненужно да се вършат на такива “, разсъждава фурията.
Мис Тигрова не крие, че до момента е осъществила всички свои фантазии – да си постави силикон в гърдите, да има личен автомобил, както и да посети уединен остров.
„ Озовах се на гръцкия Тасос, само че не останах впечатлена. Беше цялостно с гърци и българи, които отново ме занимаваха със селския си нрав “, размишлява Майчето. Въпреки че скоро ще премине Христовата възраст, тя не се усеща подготвена да има деца. Търси си виновен и постоянен мъж, с който да сътвори семейство. Такъв съгласно нея по тези географски ширини просто не съществува…

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР