Омлетът е кулинарно творение, което съвсем спокойно можете да превърнете

...
Омлетът е кулинарно творение, което съвсем спокойно можете да превърнете
Коментари Харесай

Една съставка, благодарение на която ОМЛЕТЪТ е пухкав и божествено вкусен

Омлетът е кулинарно създание, което напълно умерено можете да превърнете в шедьовър, стига да знаете коя съставна част да прибавите към рецептата.

Приготвянето на приказен омлет изисква тънкости и специфики, които не всеки познава. Днес ние ще вдигнем завесата и ще ви разкрием тайната, която всички дълго се пробват да отгатнат.

Мнозина са чували, че добавяйки малко мляко или сметана към омлета, той ще се трансформира в още по-гладък, бухнал и кондензиран с нежни аромати. Това обаче не е съставката, която ще му придаде въздушност и ще ви подтикне към това да го похапвате в унес.

Тайната на омлета е в образуването на мехурчета

Да, точно тук се крие тайната в приготвянето на най-вкусния омлет. За да се получат тези по този начин търсени и мечтани мехурчета, просто прибавете малко количество газирана вода. Това е всичко. Добавяйки напълно малко от газираната напитка, вие ще допринесете за това сплесканият омлет да се трансформира в яйчен шедьовър.
 ТАЙНАТА на най-вкусния и бухнал омлет ТАЙНАТА на най-вкусния и бухнал омлет
Яйцата се смятат за една от най-лесните за подготвяне храни. Много от домакините настояват, че даже и деца могат да се оправят с подготвя...

Когато мехурчетата на газираната вода се нагреят, те се уголемяват и способстват за това омлетът да е лек и въздушен.

Ако сте привикнали да добавяте мляко или сметана, идващия път пробвайте с газирана вода. Със сигурност напитката няма да повлияе на усета на омлета и не ще го промени. Вълшебната съставна част ще повлияе само на структурата му.

Достатъчно е да сложите 1 супена лъжица газирана вода, с цел да получите бухнал омлет, какъвто можете да опитате само в реномираните френски заведения за хранене.

Пробвайте и няма да съжалявате. Всички вкъщи ще се замечтан по вашата кулинарна творба, а вие ще се превърнете в същински началник готвач в техните очи!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР