Омикрон нажежи до червено държави, медици и медии. Според експерти

...
Омикрон нажежи до червено държави, медици и медии. Според експерти
Коментари Харесай

Проф. Илко Гетов с прогноза кога коронавирусът ще се самоунищожи

Омикрон нажежи до алено страни, медици и медии. Според специалисти никой от познатите разновидности на SARS-CoV-2 не има подобен богат коктейл от разновидности. Колко разновидности има Омикрон и какви са вероятностите? Отговорите от проф. Илко Гетов - български представител в Европейската организация по медикаментите.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 121
" Доколкото знам, 20 и няколко, съвсем 30 разновидности има Омикрон, което към този момент е съществено доказателство, че самият вирус се трансформира дотам, че може и да изгуби своята виталност и да се самоунищожи по този начин, както е имало други вируси, както SARS-1 примерно преди 12 години ", сподели за предаването " Брюксел 1 " по bgonair проф. Илко Гетов.

Той добави, че има огромно изследване на немски откриватели, което предвижда, че през втората половина на 2022 година вирусът ще се самоунищожи, т.е., ще се отдръпне - приказвам за SARS- Covid-2 ".

Експертът посочи, че " има учени, които споделят, че това ще се трансформира в по този начин наречената ендемична болест, ще се появява в популации, където е ниско ваксиналното покритие. Разработват се към този момент панкоронавирусни ваксини, които да обгръщат цялата гама от коронавируси, тъй като вирусите са ретровируси, коронавируси и по този начин нататък, работи се доста настойчиво в тази тенденция - обща ваксина за всички коронавируси въобще в бъдеще ", проучва обстановката специалистът.

Според проф. Илко Гетов, страните са реагирали остро против Омикрон поради идните празници.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 121  Швейцария вкара наложително условие за PCR тест при влизане в страната Швейцария вкара наложително условие за PCR тест при влизане в страната  Д-р Александър Симидчиев: Трета доза би могла да ни защищити от Омикрон

Д-р Александър Симидчиев: Трета доза би могла да ни защищити от Омикрон  Кардиолог, живеещ в Южна Африка: Заразените с Омикрон рядко постъпват в болница Кардиолог, живеещ в Южна Африка: Заразените с Омикрон рядко постъпват в болница
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР