Омъжена от пръв поглед Британската звезда Шона Мандерсън удари бившия

...
Омъжена от пръв поглед Британската звезда Шона Мандерсън удари бившия
Коментари Харесай

Звездата от E4 Омъжена от пръв поглед Шона удари брутално Брад във влюбена снимка с Мат

Омъжена от пръв взор Британската звезда Шона Мандерсън удари някогашния си Брад Скели в сладка нова фотография с гаджето Мат Пилмур.

Великолепната риалити звезда имаше мъчно време в сериала E4, откакто беше сдвоена с Брад. Двамата започнаха да се схващат като къща в пламъци, до момента в който хвърлиха бомбата " L " и разискаха бъдещето си дружно. Нещата бързо се утежниха, когато той беше упрекнат, че е „ контролиращ “ и „ принуждаващ “.

В един миг той сподели на специалистите, че е „ разрешил “ на Шон да изпитва възприятията й и че желае да я „ остави “ да бъде смутена в обстановки. Двамата в последна сметка бяха изхвърлени от шоуто заради възходящи опасения по отношение на нездравословната им връзка. Оттогава Шона продължи с сътрудника си Мат - който беше обвързван с Адриен Нейлър.

В нова обява Шона хвърли удари на Брад, споменавайки неговата нематериалност и склонността му да разисква любовта си към 'Вселената'. Един епизод го накара да й каже: „ За мен нищо не е повече от вселената. Нищо. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР