ОМАХА, Небраска (AP) — Последните съкращения в железопътния транспорт тази

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Последните съкращения в железопътния транспорт тази
Коментари Харесай

Последните съкращения в железопътния транспорт и натиска на Уолстрийт подновяват опасенията относно безопасността и обслужването

ОМАХА, Небраска (AP) — Последните съкращения в железопътния превоз тази седмица, съчетани с настоящата акция на капиталов фонд за надзор над южния Норфолк, се възобновяват опасения измежду профсъюзите и регулаторите по отношение на резултатите, които всички съкращения могат да имат върху сигурността и обслужването.

Притесненията по отношение на икономичния действен модел, който огромните железопътни компании за товарни транспорти възприемат от няколко години, защото редуцират почти една трета от работната си мощ, не са нови. Той разчита на по-малко, по-дълги влакове, които изискват по-малко локомотиви, служащи и мотриси. Железниците опазиха метода си като рационална тактика за оползотворяване на ресурсите си, без да се заплашва сигурността. Но промишлеността призна, че услугата е потърпевша изключително през 2022 година, откакто железопътните линии са пробили прекомерно надълбоко по време на пандемията.

Всички огромни железопътни транспорти за товари — и вложителите на Ancora Holding...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР