Оливия Родриго може и да е без половинка в момента,

...
Оливия Родриго може и да е без половинка в момента,
Коментари Харесай

Оливия Родриго - секси и провокативна

Оливия Родриго може и да е без половинка сега, само че намерено демонстрира, че увереността и самочувствието ѝ са още на равнище.
 Оливия Родриго, Зак Байа и разделили ли са се двамата
Отново сама ли е Оливия Родриго

В кариерата ѝ провървя, само че в любовта...

Това тя показва разхождайки се по улиците на Ню Йорк, облечена в нощница. Съвсем в действителност - не в просто тънка и къса рокличка, а фактически облеклото ѝ за мекичкото легло вкъщи.

Визията на 19-годишната певица и актриса е секси, провокативна и въобще не наподобява като да има за цел да пресъздава резултата " преди малко се разсъниха ".

А таман противоположното. Сатенената си черна нощничка с тънки презрамки и дантелено бюстие Оливия ефектно е съчетала с черни равни обувки и деликатни бели памучни чорапки. Просто очарователно.

Но въпреки всичко, с цел да резервира полунебрежния звук на облеклото си, тя е избрала да остави косата си пусната дълга, на леки, само че видимо завършени талази.
 Оливия Родриго, Зак Байа и това ли е новата звездна двойка
Новата обич на Оливия Родриго

Кой е щастливецът

С цялостната си визия Оливия ни припомня, че и детайлите също са значими, като не е пренебрегнала маникюра и грима си. Ноктите си е оформила съвършено и лакирала в алено, а за лицето си е заложила на лек грим с по-открояващ се ослепителен розов емайл за устни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР