Оливия Боуен отдаде почит на дядо си след смъртта му,

...
Оливия Боуен отдаде почит на дядо си след смъртта му,
Коментари Харесай

Звездата на ITV2 Love Island Оливия Боуен с разбито сърце, когато обявява смъртта на любимия си дядо

Оливия Боуен отдаде респект на дядо си след гибелта му, като сподели, че " вечно " ще пази спомените за срещата му със сина й.

Бившата звезда на Острова на любовта показа какъв брой е признателна, че починалият й баба и дядо съумя да се срещне с дребния й наследник, преди да почине, признавайки, че шокът от гибелта му към момента я „ раздрусва “, макар че се очакваше.

Оливия, която се срещна със брачна половинка си Алекс Боуен в сериала за запознанства на ITV2 през 2016 година, беше залята от поддръжка, когато показа някои фамилни фотоси и мемоари за дядо си, когато заяви новината за гибелта му.

Обявявайки новината в Instagram в събота сутринта, Оливия написа: „ Никога няма подобаващ миг, точните думи или точната реакция. Въпреки че знаехме, че ще пристигна, шокът към момента ме раздрусва.

„ Знам единствено, че имах изключителната привилегия да те имам за мой дядо. Не мога да допускам, че моето момченце трябваше да те срещне и също да изпита твоята светлина, вечно ще държа на това и моментите, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР