Оливър Стойков е истинският Мистър Свят България. Той бе избран

...
Оливър Стойков е истинският Мистър Свят България. Той бе избран
Коментари Харесай

Страхил Гановски: „Мистър Менхънт” не е „Мистър Свят България”, а измислен конкурс

„ Оливър Стойков е същинският Мистър Свят България. Той бе определен на формален конкурс през април и ще показа страната ни. Това момче, Даниел Георгиев, не е носителят на най-престижната купа ”, съобщи лицензиантът на марката „ Мистър Свят България ” Страхил Гановски, научи HotArena .

По думите му, лансирането на измислени състезания единствено вреди на имиджа на същинския победител. И това е 28-годишния Оливър Стойков. Даниел Георгиев, който завоюва купата „ Мистър Менхънт ” няма да показва страната ни на международния конкурс.

Организаторът Атанас Лазаров изясни, че момчето покорява международните подиуми и триумфите му могат единствено да ни радват. Той обаче няма право да провежда „ Мистър Свят България ”, нито да изпраща Георгиев на международния конкурс „ Мистър Свят ”, написа „ България през днешния ден ”.

Представител на международния конкурс за България е Страхил Гановски. И той показа детайлности от идното присъединяване на Оливър Стойков.

„ Оливър ще се бори с над 100 представители от чужбина от 6 до 23 август в Манила, Филипините. Конкурсът бе очакван за 8 юни, само че се отсрочи за началото на август ”, изясни още Гановски.

Оливър Стойков е от Шчечин, висок е 1,95 метра, приключил е „ Бизнес и мениджмънт ” във Варшава, а в свободното си време обича да се гмурка, да се катери, да кара сърф и ски. Професионално се занимава със строителство, като приказва три езика — полски, съветски и британски.

Той бе публично определен на 2 април на състезанието „ Мистър Свят България ”. Компетентно жури с присъединяване на Мис Свят Българи Галина Михайлова и Мис Вселена България го избра измежду десетки претенденти.

„ Изключително горда съм, че ще изпратим точно него ”, съобщи след състезанието Венета Кръстева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР