Олимпийският шампион по волейбол от Атина 2004 Жилберто Амаури де

...
Олимпийският шампион по волейбол от Атина 2004 Жилберто Амаури де
Коментари Харесай

Жиба е под домашен арест! Може да влезе в затвора

Олимпийският първенец по волейбол от Атина 2004 Жилберто Амаури де Годой Фильо , по-известен като Жиба “, е застрашен от затвор. След решението на фамилния съд на провинция Парана, Жиба получи заповед за домакински арест, откакто някогашната му брачна половинка Кристина Пирв, която живее в Румъния, заведе дело против него за неплащане на прехрана за двете им деца Никол и Патрик - на 16 и 11 години. Информацията беше обявена от Globo Esporte.

Сумата, която именитият волейболист не е платил, е към 47 600 евро (300 000 бразилски реала). Ако тя не бъде изплатена, посрещачът ще влезе в пандиза.

Жиба и Кристина Пирв водят правосъдна борба, която продължава дълго време. Заради забележителната загуба на приходи след пенсионирането му, състезателят - MVP на Олимпийските игри, международното състезание и Световната лига, се пробва да понижи размера на издръжката от 2017 година.

Както акцентира в изказване за Globo Esporte, бразилецът, дипломат на Международната федерация по волейбол (FIVB), има незадоволителни приходи за заплащането на контрактуваната по време на развода сума през 2013 година, която е била към 1500 евро.

„ Писна ми да мълча. От 7 години съм под напън - Кристина непрекъснато търси пресата и разкрива детайлности за децата, както и от делата, които би трябвало да се пазят в загадка. Не е обикновено да вършим това с нашите деца. Ако бях неприятен татко, както тя споделя, мислите ли, че децата щяха да ми се обаждат всеки ден, да ми изпращат известия. Вижте фотосите ми с децата ми в обществените медии ", сподели Жиба.

Адвокатът на спортиста съобщи, че Кристина Пирв има задоволително приходи, с цел да покрива месечните разноски на децата и, че неговият клиент не може да заплати повече от към 1000 евро сега. При развода Жиба се отхвърля от каузи си от всички парцели, добити от двамата по време на брака: къща в първокласен квартал в Куритиба, два жилището и къща в Румъния. В допълнение към приходите, генерирани от наемането на тези парцели, Кристина има волейболна академия в Румъния и се изявява като преподавател на разнообразни събития.

През 2018 година Жиба влезе в Международната зала на славата. Смятан е за един от най-великите волейболисти на всички времена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР