Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020,

...
Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020,
Коментари Харесай

Олимпийските шампионки от Токио 2020, Боряна Калейн и Стиляна Николова ще участват на галаспектакъл в Испания

Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020, Боряна Калейн и Стиляна Николова ще показват България на галаспектакъла " Euskalgym ". Най-голямото шоу по гимнастика без спортен темперамент ще се организира на 29 октомври в Билбао (Испания) пред към 8000 фенове.

" Николова завоюва бронзов орден в многобоя на Световното състезание в София и се е насочила към по-високи цели. Изпревариха я само италианката София Рафаели и германката Даря Варфоломеев, която също е част от участниците. Калейн, пета на Олимпиадата в Токио, беше един от главните любимци за златото в София, само че физически проблеми в последния миг й попречиха да взе участие в конкуренцията ", написа в превю на домакините за събитието.

Олимпийските шампионки Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова също ще се показват пред испанските почитатели.

" Калейн и Николов ще се усещат като вкъщи си пред публиката, която ги боготвори, дружно със своите сънароднички от българския отбор, които доскоро повече от година в Токио стана олимпийски първенец. България с Калейн, Николова, Дянкова, Кирякова, Радуканова, Траатс и Зафирова ще бъде страната с най-вече участнички в 16-ото издание на интернационалната церемония Euskalgym, която година след година слага Страната на баските в центъра на международната художествена гимнастика ", се споделя още в известието на домакините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР