Олимпийската шампионка по карате в категория до 55 кг Ивет

...
Олимпийската шампионка по карате в категория до 55 кг Ивет
Коментари Харесай

Американка отстрани Ивет Горанова от битката за медалите на световното в Дубай

Олимпийската шампионка по карате в категория до 55 кг Ивет Горанова няма да се бори за медали на международното състезание в Дубай. Тя загуби мача си от четвъртфиналите против американката Тринити Ален.

Преди да доближи до този мач, българката се оправи с Микаела Енрикес от Еквадор (1:0) и Анжелика Терлюга от Украйна с 5:3.

Снимка: Lap.bg

В трагичния мач против Ален обаче Горанова позволи проваляне, макар че водеше с 3:2. Шампионката от панамериканските игри обаче записа ипон в последните секунди.

Възможността българката да бъде изтеглена в репешажите се провали, откакто последната ѝ съперничка се отхвърли поради травма на полуфинала, макар че водеше с 5:1 против Дженифър Уорлинг от Люксембург.

Така Горанова няма да има опция да повтори положителното си показване от международното в Мадрид през 2018 година, когато завоюва бронзов орден. Освен олимпийска шампионка от Токио, българката е бронзова медалистка от европейското състезание в Гуадалахара от 2019 година

Снимка: Lap.bg

Васил Рилов е на репешаж до 67 кг. Шанс за бронзов орден продължава да има Тодор Настев (до 60 кг). По-късно през днешния ден (17 ноември) присъединяване си в категория до 50 кг ще стартира Кристина Свиленова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР