Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова разкри тайната на своя

...
Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова разкри тайната на своя
Коментари Харесай

Ивет Горанова разкри тайната си за успеха в Токио

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова разкри тайната на своя олимпийски триумф - невероятна ментална подготовка. Ежедневни занимания по два часа директно преди старта на олимпийския шампионат и тотално филтриране от отрицателната сила.

" Подготовката включваше доста неща. Да извиним на някого. Да се простим. Неща, които са в персонален проект. Искахме да почистим всичко, което ми е тежало и може да ми попречи за триумфа. Да се изчистя от всевъзможни отрицателни сили. Когато отидохме в Токио, се разхождахме всеки ден боси по тревата. Казвахме на глас – Токио, уважавам те, Токио, към този момент те покорих ", описа Ивет Горанова в изявление за YouTube канала Спортната Джунгла.

Осъзнах през последния месец доста неща. Най-големият проблем беше вярата в мен, че мога да го реализира. Работих върху душeвността. Всеки ден пресъздадох по какъв начин излизам на татамито. Всяка една среща, всяка една победа против всяка съперничка. Какви оценки ще направя. Какви техники ще употребявам. Как завърша мачът в моя изгода. Представях си химна на стълбичката. Искахме да предизвикаме невидимите сили, които ще ни оказват помощ да изпълним това нещо. Желаехме го, вярвахме в него и ориста го донесе ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР