Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и световната шампионка по

...
Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и световната шампионка по
Коментари Харесай

Световна и олимпийска шампионки гости на благотворителния коледен турнир на НСК „Олимп” 


Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и международната шампионка по художествена гимнастика от ансамбъла на Весела Димитрова – Маргарита Василева, ще бъдат специфични посетители на трансформиралия се в обичаен коледен шампионат по плуване на „ Олимп ”. Двете ще наградят най-заслужилите всред 130-те деца, които ще вземат присъединяване. Василева и Горанова ще връчат и специфични плакети и стипендии на най-хубавите състезатели на клуба. Събитието ще се организира на 18.12.22 година от 9:30 ч. в плувен комплекс „ Възраждане ”.

Надпреварата тази година ще има и благотворителен темперамент. Всички деца и треньори в клуба, както и формалните посетители ще се включат в акцията „ Коледа в кутия за обувки ”. Огромна елха от дарове, които ще бъдат дарени на деца в неравностойно състояние, ще бъде издигната до басейна, с цел да ни припомня, че преди да бъдем положителни състезатели, би трябвало да бъдем положителни хора.

За да трансфорат надпреварата в същински празник, уредниците са подготвили специфични атрактивни дисциплини, в които присъединяване ще вземат и по-големите плувци на „ Олимп ”. Националният рекордьор Алекс Стойнов ще се състезава с финалиста от „ Игри на волята ” Фифо Атанасов в забавна „ микс ” дисциплинираност, съчетаваща плуване и физически извършения. Децата във възраст 2011 – 2012 година ще се състезават демонстративно в щафета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР