Олимпийската шампионка Карина Фогт (Германия) се връща на шанцата за

...
Олимпийската шампионка Карина Фогт (Германия) се връща на шанцата за
Коментари Харесай

Олимпийската шампионка по ски-скок Карина Фогт се връща на шанцата

Олимпийската шампионка Карина Фогт (Германия) се връща на шанцата за ски-скок след почти две години лекуване на травми. Фогт е включена в тима на страната си за стартовете от Световната купа през уикенда в Словения.

28-годишната германка не е скачала от финала на сезон 2018/2019 през март. Тогава тя скъса кръстна връзка на коляното и пропусна акцията 2019-20, а други контузии я принудиха да пропусне и началото сегашния сезон през декември.
View this post on Instagram

" Разбира се, че съм удовлетворена от завръщането си след съвсем две години пауза. И съм любопитна да схвана какво може да ни предложи уикенда, съобщи Карина Фогт пред отборната подготовка в Любно.
Тя може да се похвали с четири международни титли- две от естествена шанца самостоятелно, една от отборната конкуренция и една от смесения тим. Също по този начин е и олимпийска шампионка от Сочи на естествена шанца. В скоковете за Световната купа има две победи в обособени надпревари от 2015-а година насам.
Тази година ски-скокът за дами таман стартира, а надпреварата в този момент е второ след началото през декември в Рамзау (Австрия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР