Олга Коева е незряща 26-годишна жена, която владее 12 езика

...
Олга Коева е незряща 26-годишна жена, която владее 12 езика
Коментари Харесай

Незрящо момиче, което знае 12 езика и свири на пиано, има нужда от работа

 Олга Коева е незряща 26-годишна жена, която владее 12 езика и търси работа в областта на писмените връзки или друга, отговаряща на знанията ѝ. 

Родена е в Шумен и приключва Националното музикално учебно заведение " Николай Пипков ". Майка ѝ е рускиня, по тази причина Олга приема българския и съветския за свои родни езици, показа тя пред OFFNews. Зрението си изгубва, когато е едвам 3-годишна. Момичето обаче самоуверено преследва фантазиите си.

Сега Олга живее в Германия. В изявление за Studieren in Bayern споделя, че в фамилията ѝ няма музиканти, само че тя от бебе развива обич към музиката. Родителите ѝ, баби и дядовци я научили на детски песнички, съветски романси и българска фолклорна музика, а дружно слушали класическа музика. 

Да учи езици за Олга е занимание, а музиката е нейната същинска пристрастеност. В свободното си време тя избира да се разхожда или да чете основно исторически, от време на време престъпни или любовни романи. Иска да работи в Европа, за предпочитане - в Германия, защото съгласно нея там е по-лесно човек с увреждания да си откри работа, в сравнение с в България.

" Бих желала да насърча други възпитаници с увреждания да не се отклоняват от пътя си, а да мислят положително и да имат вяра в положителното. Това е единственият метод да осъществен фантазиите си ", споделя Олга. 

Автобиографията си Олга Коева показва по този начин:

Казвам се Олга Коева, на 26 години съм и последвам бакалавър интернационалните връзки и мениджмънт в град Регенсбург, Германия. Завършила съм бакалавър по католическа църковна музика и магистратура по органова импровизация през 2016 и 2018 година.

Понастоящем притежавам следните ез
Незрящо момиче, което знае 12 езика и свири на пиано, има потребност от работа
При проявен интерес от Ваша страна може да се вържете с Олга на следните телефон и имейл:

телефон (WhatsApp): 004915211918859

E-Mail: [email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР