Олеся Кривцова има татуировка против Путин на единия глезен и

...
Олеся Кривцова има татуировка против Путин на единия глезен и
Коментари Харесай

Гавра: 19-годишно момиче в Русия е в списъка на терористите от ИДИЛ и Ал Кайда заради публикации срещу войната

Олеся Кривцова има татуировка срещу Путин на единия гален и гривна, която наблюдава всяко нейно придвижване на другия. 19-годишната тийнейджърка от Архангелска област на Русия би трябвало да носи устройството, до момента в който е под домакински арест, откакто беше упрекната за изявления в обществените медии, които съгласно управляващите дискредитират съветската войска и " оправдават тероризма ".

Кривцова даже е добавена към листата на терористите и екстремистите, наедно с ИДИЛ, Ал Кайда и талибаните поради издание на текст в Instagram за детонацията на Кримския мост през октомври предходната година, в която също подлага на критика Русия за нахлуването в Украйна. Майката на Олеся, Наталия Кривцова, споделя, че държавното управление се пробва да насочи предизвестие към обществеността посредством щерка ѝ, която на процедура е обществено бичувана за наставление, защото не е запазила възгледите си за себе си. 

" Ние живеем в Архангелска област и това е голям район, само че прекомерно далечен от центъра. В Архангелск към този момент няма митинги, тъй че се вършат опити да удушат всичко, което е останало на по-ранен стадий ", споделя Наталия Кривцова пред. Местният водач на Комунистическата партия Александър Новиков обществено се подигра на тийнейджърката по държавната телевизия, наричайки я глупачка, която трябвало да бъде изпратена на фронтовата линия в източната част на Донбас в Украйна, с цел да може да " огледа в очите на военните борби " като част от Архангелския батальон.

Това не е първият конфликт на Олеся Кривцова с управляващите за обществено изявление на възгледите си. Миналия май тя се изправя пред административни обвинявания за дискредитиране на съветската войска посредством разпространяване на антивоенни плакати. Нещата станаха по-сериозни, когато беше упрекната в дискредитиране на съветската войска в обществените медии предишния октомври. Според юриста на Кривцова, наново закононарушение по същия член се трансформира в наказателно дело.

 olesia-krivcova2.png
Татуировката на Олеся против Путин и проследяващата гривна
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР