олени глоби и стриктен контрол за неправилно паркиране в София.

...
олени глоби и стриктен контрол за неправилно паркиране в София.
Коментари Харесай

Солени глоби и стриктен контрол за неправилно паркиране в София

олени санкции и прецизен надзор за погрешно паркиране в София. От средата на октомври стартират засилени инспекциите в регионите с най-вече коли на тротоара или в зелени площи. Нарушителите ще получат фиш. Глобата е от 20 до 200.

Паркирането в кварталите на София постоянно не се подчинява на правила .

Бележката върху стъклото на колата ще ви коства сред 20 и 200 лв., според от нарушаването. Най- доста пари ще ни вземат в случай че паркираме на инвалидно място, без съображение.

„ Когато спрете автомобила си погрешно, и от там мине наш чиновник, вие ще видите на автомобила си прикрепено съобщение за това, че ви е формиран фиш. В него ще видите типа на нарушаването, датата и часа, както и номера на фиша, който ви е създаден”, изяснява изпълнителният шеф на ЦГМ – Димитър Дилчев.

Фишът ще бъде изпратен и по непрекъснат адрес на притежателя на колата. А с цел да няма подозрение – контрольорите ще снимат нарушаването. „ Фокусът ще бъде върху всички места, на които има струпване на погрешно паркирани коли, места, които основават проблеми в придвижването.

Тук не приказваме за синя и зелена зона, приказваме за цяла София” ,

прибавя Дилчев.

В поддръжка на новите санкции се оповестиха и неправителствени организации.

„ В София е доста безредно. Често неправилното паркиране в 1 или 2 реда лишават пътни ленти от основни пътни артерии, които са издигнати, с цел да организират придвижване, а не да бъдат паркинги”, споделя Андрей Зографски, „ Спаси София”.

Още преди общинските инспектори да тръгнат на хайка, инспекция на сподели всеобщо паркиране върху тротоари и в градинки. Особено в кварталите на столицата. Повечето водачи настояват, че нарушават разпоредбите, тъй като мъчно намират свободни места. Най-критично е във вечерните часове.

След като новите санкции влязат в действие ще стане ясно и дали те ще бъдат свързани със системата на КАТ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР