Руски Shaheds се разбиха и експлодираха в Румъния

...
Олех Николенко, говорител на Министерството на външните работи на Украйна,
Коментари Харесай

Олех Николенко, говорител на Министерството на външните работи на Украйна, каза, че Shahed камикадзета, които Русия пусна, за да атакува пристанище Измаил в Одеска област, се разбиха и експлодираха в Румъния.

Източник: Николенко във Facebook

Цитат: „Както съобщи Службата за държавна гранична охрана на Украйна, тази вечер [4 септември – ред.] по време на широкомащабна руска атака в пристанището Измаил руски дронове Shahed паднаха и се взривиха в Румъния.“

Подробности: Николенко публикува снимка на експлозията и подчерта, че това е още едно потвърждение, че руският ракетен терор представлява огромна заплаха не само за сигурността на Украйна, но и за сигурността на съседните страни, включително страните-членки на НАТО.

Той призова съюзниците да ускоряване на предоставянето на допълнителни модерни системи за противоракетна и противовъздушна отбрана, както и бойни самолети, на Украйна, което ще подобри защитата на инфраструктурата на Украйна и съседните страни.

История:

По-рано беше съобщено, че през нощта руснаците са изстреляли атакуващи дронове Shahed в Одеска област, 17 от които са били свалени от силите за противовъздушна отбрана, но е имало удари.

Руснаците също атакуваха с дронове Днепропетровска и Николаевска области. Военновъздушните сили унищожиха седем руски дрона, но имаше и удари в Днепропетровска област.

ВВС по-късно съобщиха, че руснаците са атакували Украйна с 32 безпилотни самолета Шахед-камикадзе, 23 от които са унищожени.

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Последвайте ни в , нас или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР