ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Офисът за изготвяне на законопроекти

...
ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Офисът за изготвяне на законопроекти
Коментари Харесай

Кибератака удари службата за изготвяне на законопроекти на правителството на щата Ню Йорк

ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Офисът за правене на законопроекти на законодателната власт на щата Ню Йорк е бил обиден от явна хакерска атака рано в сряда, споделиха чиновници.

обсегът на офанзивата не беше явен незабавно, само че чиновници споделиха, че системата за правене на законопроекти не работи от ранните часове на сряда. Службата дава отговор за отпечатването на законодателство за законодателите в щатския Капитолий в Олбани.

Очевидната хакерска атака пристигна, когато законодателната власт се придвижва да завърши своите законопроекти за държавния бюджет, макар че губернаторът Кати Хочул сподели, че случаят не е се чака трагично да забави процеса.

„ Трябва да се върнем към по-остарялата система, която имахме от 1994 година Знаете, че това се случи доста, доста рано сутринта и по тази причина сме на от горната страна на всичко “, сподели Хочул, демократ, в изявление за радио WNYC.

„ Нашето схващане сега е, че ще отнеме малко повече време, с цел да се оправим със законодателната страна, тъй като доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР