ола се вряза в оградата на офиса на германския канцлер

...
ола се вряза в оградата на офиса на германския канцлер
Коментари Харесай

Кола се вряза в оградата на канцлерството в Берлин

ола се вряза в оградата на офиса на немския канцлер Ангела Меркел в Берлин в сряда. В фотоси, публикувани в обществените мрежи, се вижда мрачен автомобил, върху който има бели надписи, написа „ ”.

От едната страна на колата е изписано:

„ Проклети убийци на деца и възрастни хора” .

Друга фотография демонстрира другата страна на автомобила, върху която е изписано: „ Спрете политиките на глобализация”.

# SON DAKİKA Bir kişi Bakanlar kurulu devam ederken Başbakanlığa girmek istedi
— İlhan Atasoy (@ilhan_atasoy)
Берлинската полиция написа в профила си в обществената мрежа Туитър „ сега нашите сътрудници са пред постройката на канцлерството, дружно с федералната полиция. Кола се е врязала в портите на постройката – към момента се обяснява дали действието е било съзнателно.

Шофьорът е арестуван ”.

Aktuell sind unsere Kolleg. gemeinsam mit der am im Einsatz. Ein Auto steht am Tor des Gebäudes - Wir klären derzeit, ob der Fahrer dieses dagegen gesteuert hat. Er wurde in polizeilichen Gewahrsam genommen. Weitere Infos folgen.
tsm
— Polizei Berlin (@polizeiberlin)
Автомобилът е с регистрационен номер от провинция Северен Рейн-Вестфалия. И по колата и по металната ограда има минимални вреди.

Инцидентът се случи по време на основен видеоконферентен диалог сред канцлера Ангела Меркел и щатските министър председатели в Германия по отношение на ограничаващите ограничения за битка против ковид в страната.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР