Октоподите идват от космоса, твърдят група учени, публикували статията „Причината

...
Октоподите идват от космоса, твърдят група учени, публикували статията „Причината
Коментари Харесай

Учени твърдят, че октоподите са извънземни, паднали замръзнали от космоса

Октоподите идват от космоса, настояват група учени, разгласили публикацията „ Причината за камбрийската детонация – земна или галактическа? “ в списанието Progress in Biophysics and Molecular Biology, което изследва произхода на живота на Земята.

В публикацията се показва, че животът на Земята е почнал с помощта на дъжд от ретровируси, който безусловно паднал върху нея от космоса. Тези ретровируси са въвели нови последователности от дезоксирибонуклеинова киселина (ДНК) в геномите на Земята, което предиздвикало учените да изследват спомагателни генетични разновидности.

Учените настояват, че някои главоноги, като октоподи и калмари, са пристигнали на Земята, като са паднали върху нея – замръзнали от космоса.

Авторите на публикацията споделят, че октоподите и други същества се радват на биологични характерности, които идват от „ някакъв тип предходен живот “. Тезата, че животът е почнал другаде, с изключение на на Земята, не е нова.

Д-р Стивън Флайсфрейзър, австралийски преподавател и публицист, показва, че за семената на живота в космоса се приказва от антични времена. Германският физик и доктор Херман Лудвиг Фердинанд декор Хелмхолц твърди през 19 век, че животът от небесните тела се предава на Земята посредством астероиди.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР