Октомври започва с Луна на реколтата в Овен. Наричаме ,

...
Октомври започва с Луна на реколтата в Овен. Наричаме ,
Коментари Харесай

Пълнолунието в Овен е истинска експлозия от емоции! Ето какво да очаквате според зодията

Октомври стартира с Луна на реколтата в Овен. Наричаме, което е най-близко до есенното равноденствие (22 септември), Луна на реколтата, защото отбелязва прехода на сезоните и сезона на реколтата.

По време на това пълнолуние може да откриете несъгласие сред желанието си да послушате инстинктите си и да обуздаете свободата си , като в същото време поддържате мира във взаимоотношенията. Въпреки че инстинктът може да ви предизвика да следвате импулсите си, също по този начин осъзнавате по какъв начин това държание може да повлияе на другите и мнението им за вас. Понякога обаче просто би трябвало да изразите своята пристрастеност и да обърнете внимание на това кой я прави оценка.
 image2_16x9.png Хороскопът за ОКТОМВРИ: основен месец, който носи шанс и положителни благоприятни условия На фокус
Това пълнолуние ще бъде изключително безредно, тъй като сега Марс – ръководещата планета на Овена – е назадничав. Също по този начин образува квадрат със Сатурн, планетата на кармата, границите и времето, увеличавайки разочарованието и чувството, че нищо не се движи задоволително бързо. По време на това пълнолуние може да се почувствате по този начин, като че ли нещо ви принуждава да покажете всичките си страсти.

Ето какво да очаквате от пълнолунието довечера съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен  Какво да чака всяка зодия от пълнолунието в Овен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР