Октомври е определен от Световната Здравна Организация за месец за

...
Октомври е определен от Световната Здравна Организация за месец за
Коментари Харесай

Вие се движите в подкрепа на борбата с рака на гърдата

Октомври е избран от Световната Здравна Организация за месец за битка с най-разпространения тип рак в света – рака на гърдата. Тази година, можете да се включите в акцията " Розов Октомври " и да отчитате интензивността посредством приложение, като по този начин трупате точки и подпомогате българската фондация на Нана Гладуиш “Една от 8 “. Всяка ваша физическа активност, през целия месец, ще бъде преобразувана в точки, с които да се включите в благотворителната акция. Според насъбраните точки за всяка страна ще бъде разпределен % от €100 000, с които се подкрепя битката с най-разпространения рак в света.

В предизвикването “Розов октомври ” присъединяване е изцяло гратис и всеки може да се включи посредством следните стъпки:

Стъпка 1: Изтеглете безплатното приложение ViMove и си създайте акаунт.
Стъпка 2: Раздвижете се! За всяка персонална цел, която извършите – тичане, колело, йога извършения или даже къса разходка – Вашата интензивност ще донесе точки за Фондация " Една от 8 ".
Стъпка 3: Споделете присъединяване си в обществените медии и накарайте фамилията и приятелите си да се причислят към заниманието! Можете да споделяте достиженията си непосредствено от приложението ViMove или да публикувате в обичаните си обществени медии, като употребявате хаштаг #GarminPink. Ще има и благоприятни условия за печелене на ViMove баджове през целия месец.

В акцията вземат участие 23 страни. Mинимумът, който Garmin ще подари на всяка организация в листата е €500 в приложението ViMove. Надяваме се, че с общи старания ще успеем да класираме България на челни позиции и ще успеем да вземем по-голям % от сумата на идеята.

Участвайте в акцията „ Розов Октомври “ като се движите и трупате точки в приложението. Поставете си персонални цели, пробвайте нов спорт, пускайте приложението до момента в който чистите у дома и направете октомври най-активния си месец. Така ще помогнете на себе си и на българската фондация на Нана Гладуиш “Една от 8 “.

През октомври може да подкрепите Месеца с битка с рака на гърдата и като, обличате розови облекла, снимате розови храни и добавяте към изявленията си #pinkoctober ”.

Побързайте с да споделите за “Розовия октомври ” на приятелите си и помагайте да реализираме огромни резултати, дружно! Повече за акцията ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР