Октомври е към своя край и за да бъде успешна

...
Октомври е към своя край и за да бъде успешна
Коментари Харесай

Таро прогноза за седмицата от 26 октомври до 1 ноември-Овен-Слънце-Картата показва победа, Звезда за Рак-Късметът ще им се усмихне

Октомври е към своя край и с цел да бъде сполучлива последната седмица от месеца, Знаците на Зодиака би трябвало да се вслушат в препоръките на старшите

Аркани. Картите Таро ще бъдат положителни спътници на триумфа, когато се поясняват в светлината на протичащото се в живота.

Всяко съчетание на карти от тестето „ Последствия “ е неповторимо и специалистите предлагат деликатно да обмислите комбинацията от карти. Тайните препоръки не приканват за деяние, само че подтикват мисълта и ви разрешават да уловите цялостната картина, с цел да вземете верните решения и тъкмо да намерите пътя към триумфа. Следващата прогноза ще помогне да завършите октомври и да започнете последния есенен месец с триумф.

Овен

Картата „ Императрица “ дава обещание на Овена продуктивно начало на седмицата. Успехът ще пристигна на тази карта, само че не незабавно, тъй че би трябвало да опитате и да не бързате с нещата. Арканът също дава обещание разцвет в фамилния живот, което значи, че Овенът не би трябвало да подценява околните си.

Картата „ Отшелник “ приказва за вътрешно развиване. Според този Aркан, Овенът в средата на седмицата ще може да обърне внимание на душевното си положение, да докара възприятията до естетика и да изготви проект за деяние за края на октомври.

„ Слънцето “ в комбинацията е карта, показваща победа и положителни вести. Според тази Аркана Овенът ще може да получи премия за труда си, да си вземе отмора или с нова мощ да стартира да извършва проектите си.

Телец

Картата „ Свят “ символизира хармоничното начало на седмицата, когато Телецът може да не се тревожи за изхода на делата. Картата значи да стигнете до мястото си под слънцето, да спечелите неприятности и сполучливо да разрешите сложни проблеми.

Според картата „ Йерофант “ Телецът би трябвало да работи рационално, разчитайки на предходен опит, а не на страсти. Според тази Аркана оживяват единствено тези събития, към които е настроено подсъзнанието и не би трябвало да има подозрения и суматоха в мислите.

„ Обесеният “ в оформлението е карта, която демонстрира, че някои от делата няма да приключат през октомври. Съветът на картата е да обърнете внимание, с цел да не губите време и да почукате на вратата, която още не е подготвена за отваряне.

Близнаци

Картата „ Йерофант “ дава обещание на Близнаците триумф, в случай че се съсредоточат върху решаването на съществени каузи и задания. Според тази Аркана, добре дефинираните цели ще улеснят решаването на всеки въпрос.

Арканът „ Звезда “ приканва Близнаците към устойчивост и отговорност. Нещата вървят към довеждане докрай и вниманието ще помогне на Близнаците да завършат започнатото в точния момент, както и да получат по този начин мечтаната премия.

В края на седмицата на картата „ Глупак “ поучава Близнаците към момента не би трябвало да губят бдителността си. При видимо успокоение, компликации могат да зародят заради немарливост в техните каузи.

Рак

Според картата „ Върховна жрица “ Раците би трябвало да внимават към своите интуиции. Вътрешният глас и способността да чакате ще ви оказват помощ да видите проблемите в точния момент и елементарно да разрешите сложни проблеми.

Картата „ Звезда “ е един от знаците на най-високото застъпничество и шансът ще се усмихне на Раците. Съветът на картата е да не бързате и да не се гордеете с триумфите си, тъй че завистливите хора да не демонстрират несъразмерна интензивност.

Ласо Тауър символизира краха на проектите, само че Раковете не би трябвало да се опасяват от това, което се случва. След като се отървете от илюзиите, ще бъде по-лесно да оцените обстановката и да изберете тактика, която да докара до победа.

Лъв

Императорската карта дава обещание на Лъв положителни вероятности в бизнес среда. За да доближи нови висоти, Лъв би трябвало да работи рационално и независимо, а също по този начин да не се слага над околната среда.

На картата „ Императрица “ Лъвовете ще могат да намерят вътрешна естетика, която ще им помогне елементарно да се оправят с страстите и да изберат вярната посока, водеща до триумф. Аркан приказва и за възстановяване на фамилните връзки и хармонията сред влюбените.

В края на седмицата, съдейки по картата „ Отшелник “, Лъвовете ще могат да проучват събитията от месеца, да поправят грешките, в случай че има такива, и да наберат мощ, с цел да стартират интензивно последния месец на есента.

Дева

Картата „ Справедливост “ предизвестява Девата против недомислени стъпки. Според тази Аркана всяка дума и дело ще бъдат отразени в бъдеще и Девите могат да получат както премия, по този начин и неодобрение с подробна работа по неточности.

„ Глупак “ в оформлението е карта на случайността. Според нея Девите не могат да бъдат прекомерно съществени във връзка с всичко, което се случва в живота. Понякога би трябвало да се освободите от обстановката и да я погледнете от друг ъгъл, тъй като отговорът може да лежи на повърхността.

Картата „ Обесен “, падаща се в последния уикенд на октомври и началото на ноември, демонстрира на Девите допустимо прекъсване на бизнеса. Няма време за губене на тази карта, тъй че Девите би трябвало да са подготвени да преминат към други действия.

Везни

На картата „ Луна “ на Везни при започване на седмицата чакат някои секрети, които ще станат известни. Възможно е Везните да съумеят да схванат кой плете интриги зад тила си, да се приготвят в точния момент и да попречат на завистливите да надделеят.

Картата „ Сила “ споделя, че Везните не би трябвало да се двоумят. Средата на октомврийската седмица ще бъде уместно време за начало или край: всичко зависи от настоящото положение на нещата. Самочувствието и честността във връзка с околната среда ще ви оказват помощ бързо да постигнете мечтаните резултати.

Картата „ Императрица “ приказва за непоклатимост. Премерената работа и доверието във вашия вътрешен инстинкт няма да разрешат на Везните да отклонят верния път. Също по този начин, картата демонстрира развиването на взаимоотношенията: Везните ще могат да открият персонален живот.

Скорпион

В началото на седмицата на картата „ Wheel of Fortune “ Скорпионите няма да могат да управляват събитията. Освен това те могат да бъдат обезкуражени от това, което се случва. Съветът на Аркан: разчитайте известно време на ориста, с цел да разберете същността на протичащото се и едвам по-късно вземете обстановката в свои ръце.

Картата „ Преценка “ приказва за триумфа и завършването на компликациите. Това може да бъде краят на процеса, възобновяване на предходната добра известност, краят на противоречивото и дълготрайно дело в интерес на Скорпионите.

В края на седмицата Скорпионите не могат да се провиснал на картата „ Глупак “. Небрежността ще докара до непредвидени резултати, които могат да бъдат върнати обратно от завоюваните позиции.

Стрелец

„ Император “ в оформлението е карта на мъдростта и самоконтрола. Съвет за карта за Стрелец: започнете седмицата като вземате самостоятелни решения и не се влияете от обстановката или околната среда.

Картата „ Слънце “ приказва за триумф, което значи, че Стрелецът ще може да се оправи с всевъзможни компликации, от време на време даже без да ги забележи. Също по този начин картата дава обещание положителни вести, които не могат да бъдат пропуснати по никакъв метод – те могат да се окажат съдбоносни.

Картата „ Справедливост “ демонстрира победа и успех на справедливостта. Според тази карта Стрелецът ще получи заслужена премия или неодобрение при положение на неточности. В края на седмицата ще има опция да оправдаете положителното си име, като се откажете от мислите за възмездие.

Козирог

Картата „ Мир “ дава обещание разрешаване на спорове и сложни обстановки. Според тази Аркана Козирозите ще могат да си починат и да натрупат мощ преди идващия пробив, както и да намерят естетика в връзките със фамилията и сътрудниците.

„ Глупак “ в комбинацията – карта, показваща недомислени дейности и недомислени решения. Арканът съветва  Козирозите: Не позволявайте на нещата да вървят по своя път, в противоположен случай резултатът може освен да разочарова, само че и да отчужди задачата.

Картата „ Дявол “ може да се пояснява като предизвестие. Небрежността, небрежността, отдаването на неприятни привички няма да внесат нищо рационално в живота на Козирозите, а единствено ще ги отклонят.

Водолей

Картата „ Магьосник “ открива седмицата и приканва Водолея да не се отхвърля от нови хрумвания. Творческите решения и способността да се справяте с компликации с оптимизъм ще ви разрешат да заявите себе си, да станете водачи, подготвени освен да командвате, само че и да управлявате рационално.

Според картата „ Колелото на шанса “ от сряда до петък Водолеите би трябвало да бъдат готови за изненади, които не се нуждаят от поправяне или опит за надзор на ориста. Събитията не престават както нормално и в случай че обърнете внимание, триумфът ще пристигна скоро.

Картата Кула приканва Водолея безспорно да унищожи илюзиите за успокоение и прецизност. Само като отворите сърцето си и не се скриете зад стената на безразличието, можете да определите път за победа.

Риби

Картата „ Влюбени “ приканва Рибите да вземат отговорно отношение към по-нататъшната орис и да вземат вярното решение, от което ще зависи по-нататъшното богатство.

Арканът „ Съд “ приказва за опцията да се реализира правдивост и да се подредят нещата в делата. На тази карта Рибите ще би трябвало да преодолеят страха и да се опълчват на тези, които се пробват да попречат на осъществяването на смели хрумвания.

В края на седмицата Рибите на картата Звезда не би трябвало да се тормозят за бъдещето. Действайки деликатно и без дръпване, ще бъде допустимо да сложите завършек на сложен въпрос, да се радвате на триумф и да започнете нов месец с леко сърце.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР