Окръжният съд в Сливен на свое заседание днес измени мярка

...
Окръжният съд в Сливен на свое заседание днес измени мярка
Коментари Харесай

Извергът, пребил и остригал жена си в Сливен, нагъл: Не бях аз, а сестрите ми

Окръжният съд в Сливен на свое съвещание през днешния ден промени мярка за неотклонение " парична гаранция " в " домакински арест " по отношение на мъж, упрекнат в домашно принуждение. 45-годишният Йордан Стоянов е упрекнат в причиняване на лека телесна щета при изискванията на домашно принуждение по отношение на някогашната му брачна половинка.

Съдебното определение бе взето след митинг на Районна прокуратура- Сливен, като в претекстовете за него се показва, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение във връзка с потърпевшата.

Мъжът отхвърли пред публицисти да има виновност и съобщи, че е станал " женски пердах " сред сестрите му и някогашната му жена. Тя, по думите му, е предизвикала сестрите му, които са я блъснали и подстригали част от косата ѝ. Скандалът, съгласно него, станал, тъй като той води дело за отсъждане на родителските права на двете му деца. Обвиняемият добави, че през деветгодишния им брачен живот не е имало домашно принуждение.

На 4 декември Районният съд освободи с парична гаранция от 1500 лв. мъж с букви Й.С. От полицията оповестиха, че закононарушението е осъществено на 1 декември в Сливен. Телесното увреждане е породено във входа пред жилищната кооперация, където живее потърпевшата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР