Окръжният съд в Русе реши да остави за постоянно в

...
Окръжният съд в Русе реши да остави за постоянно в
Коментари Харесай

Задържаха 15-годишен от Русенско, издирван в Германия за блудство и изнасилване

Окръжният съд в Русе реши да остави за непрекъснато в ареста 15-годишния Р.С. от град Бяла, Русенско, търсен в Германия за седем закононарушения против личността. Бил е разгласен за интернационално търсене въз основа на европейска заповед за арест, издадена от Районен съд – Висбаден.

Младежът е упрекнат за блудничество и обезчестяване, блудничество с насила, обезчестяване с насила, нанасяне на телесна щета и опасност на две девойки в региона на град Майнц-Кастел в интервала от 17-и април 2021 година до 1-ви януари 2022 година.

Р.С. е арестуван на 12-и февруари в Бяла в началото за 24 часа, а по-късно с разпореждане на прокуратурата за период от 72 часа.

Мярката му към този момент е изменена на непрекъснато задържане под стража, защото Окръжен съд – Русе е решил, че Р.С. е със податливост към осъществяване на закононарушения, а седемте обвинявания против него са с висока степен на социална заплаха.

Освен това той е напуснал Германия доста скоро след осъществяване на последното закононарушение, с цел да се укрие в България.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР