Окръжният съд в Пловдив остави в ареста украинския шофьор на

...
Окръжният съд в Пловдив остави в ареста украинския шофьор на
Коментари Харесай

Оставиха в ареста шофьора на ТИР, убил двама души на „Тракия“, той се разплака

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста украинския водач на ТИР-а, който умъртви млад мъж и бременната м у брачна половинка на автомагистрала „ Тракия ”.
 
На влизане в съда 28-годишният лидер Станислав Пислар съобщи, че не помни нищо. В залата се разплака и сподели, че е подготвен да даде личния си живот, с цел да върне хората , които е прегазил, показва.
 
Той п оиска да бъде освободен против парична гаранция. Съдът обаче отхвърли с претекста, че като интернационален водач и без непрекъснат адрес у нас, той може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

 Станислав Пислар БГНЕС
Днес стана ясна и повода за тежката злополука. Шофьорът на ТИР-а не се е съобразил с пътната сигнализация, че на автомагистралата се прави ремонт, блъснал е количка на строителна компания. След това влезнал в насрещното и блъснал челно автомобила с Ивайло и бременната в седмия месец Северина. Младото семейство пътували към София за консултация с доктор.-->
 
„ Не, няма заспиване . Той не е спазил пътната сигнализация за ремонт и навлиза вътре. Преминава през мантинелата и по този начин се стига до злополуката ”, изясни Димитър Махмудиев, прокурор в Окръжната прокуратура.
 
„ Знаците са сложени погрешно. Не може на 30 метра преди ремонта да бъдат сложени знаците, виждате какво се случва по пътищата ”, съобщи юрист Даниела Витанова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР