Окръжният съд в Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода за

...
Окръжният съд в Кюстендил наложи наказание лишаване от свобода за
Коментари Харесай

Осъдиха у нас македонец, опитал да пренесе през границата ни амфетамин на стойност 55 673 лв.

Окръжният съд в Кюстендил наложи наказване отнемане от независимост за период от 4 години и 6 месеца, и санкция в размер на 50 000 лева, за жител на Република Северна Македония и България, който се призна за отговорен като причинител на три закононарушения - за опит да придвижи през границата на страната амфетамин на стойност 55 673, 40 лева, за държане без съответно позволение на същото високорисково наркотично вещество и за опит да излезе през границата на страната, без позволение на надлежните органи. Това оповестиха от съда в Кюстендил.

50- годишният Деян Д. се призна за отговорен в това, че на 7 юли т.г. на излизане от страната при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ", със личния си автомобил " Пежо 407 ", е направил опит да придвижи през границите на страната високорисково наркотично вещество – амфетамин, с общо тегло 1 855, 78 гр., в две PVC бутилки, с етикети на концентрат за автостъкла и зелен чай. Тогава, по време на митническата инспекция, той е направил опит да избяга в посока Република Северна Македония, съобщи Българска телеграфна агенция.

Определението на Окръжния съд е дефинитивно.

На предходно правосъдно съвещание, извършено на 8 юли, във връзка с взимане на мярка за неотклонение, обвиненият съобщи пред съда, че не е знаел какво има в бутилките и че работи като митничар в Република Северна Македония.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР