Окръжният съд в Габрово потвърди изцяло присъда на Районен съд-

...
Окръжният съд в Габрово потвърди изцяло присъда на Районен съд-
Коментари Харесай

9 години строг затвор за извратеняк, опитал да блудства с баба в дома й

Окръжният съд в Габрово удостовери напълно присъда на Районен съд- Севлиево, с която на 49-годишен мъж е несъмнено наказване от девет години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим.

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Габрово, Р.А. е приет за отговорен за това, че на 18 февруари т. година, към 22.30 часа, в село в община Севлиево, след взломяване на входната врата, влезнал в  къща на стара жена - закононарушения по чл.170 ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс. Той направил опит да извърши блудствени дейности във връзка с 73-годишната жена, като я принудил към това посредством мощ и действието останало незавършено по независещи от него аргументи – закононарушение по чл.150 ал.1, вр.чл.18 ал.1 от Наказателен кодекс.

За двете закононарушения на Р. А. е наложено да изтърпи най-тежкото наказване - четири години отнемане от независимост.

На съображение чл.25 ал.1, вр. чл.23 от Наказателен кодекс, съдът е определил общо наказване по актуалната присъда и по предишна присъда, с която Р.А е бил наказан за обезчестяване при рисков рецидив на 6 години отнемане от независимост, което е нараснал с? на съображение член 24 от Наказателен кодекс. Така Р.А. е наказан да изтърпи общо наказване 9 години отнемане от независимост.

Решението на ОС-Габрово е дефинитивно.

Р.А. е с взета мярка за неотклонение задържане под стража.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР