Окръжният съд в Бургас потвърди мярката за неотклонение на Динко

...
Окръжният съд в Бургас потвърди мярката за неотклонение на Динко
Коментари Харесай

Динко пред съда: Уважавам бедните хора, но не търпя някой да ме прави на шматка. Имам чест!

Окръжният съд в Бургас удостовери мярката за неотклонение на Динко Вълев, който бе пуснат на независимост с парична гаранция от 5 хил.лева.
Босът на желязото от Ямбол, бе задържан преди 8 дни поради реакцията му против привиден бедняк пред супермаркет в Равда. Динко разобличи сякаш сакатия мъж, само че прояви ненужна експанзия поради, което бе арестуван.
Точно преди седмица Районният съд в Несебър го освободи под гаранция.
Покрай този случай се подвигна сериозен медиен звук и полицията разруши бандата с просяци. Оказа се, че престъпно проявеният бургазлия Бяндо Милев е работил с двама несретници, които му отчитали парите от милостиня – по 50 % от направеното.
Просяците изработвали по 300 лв. дневно, сочат техните самопризнания от досъдебното произвеждане. Те към този момент са дали показания, в това число и пред арбитър, предава Флагман.
„ Уважавам бедните хора, почитам просяците, само че не понасям някой да ме прави на шматка, тъй като имам чест. Всеки си има чест “, сбит бе Динко Вълев.
Заседанието на Окръжния съд в Бургас този следобяд мина бързо, без използване на нови доказателства. Прокуратурата посочи, че е обжалвала определението на Районния съд, тъй като смята, че Динко можел да се укрие или влияе на главния очевидец. Но отбраната от своя страна посочи, че Вълев е с чисто правосъдно минало, трудов контракт и сполучлив бизнес – т.е. няма никакъв интерес да се крие от правораздаването и е подготвен да понесе отговорност за дейностите си. Адвокатът му Виктор Паскалев имаше забележки само по правната подготовка на обвиняването, която съгласно него е прекомерно тежка.
Динко си изиска мобилния телефон, който е прибавен като материално доказателство по следствието. Той посочи, че не може да работи без смарт телефона си, само че от прокуратурата означиха, че ще му го върнат, когато даде паролата, с цел да могат да изследват наличието. Съдът даде глоба да се вземат единствено доказателствата, които са свързани с това произвеждане, без друга информация, която не е обвързвана с следствието.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР