Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис се очаква да

...
Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис се очаква да
Коментари Харесай

Актуализации на живо по делото за изборна измама на Доналд Тръмп в Джорджия: Окръжният прокурор Фани Уилис ще свидетелства за аферата си с прокурора Нейтън Уейд

Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис се чака да даде показания в четвъртък за това по кое време е почнала връзката й с прокурора на Тръмп Нейтън Уейд.

Има късмет Уилис да бъде дисквалифициран от делото, в случай че бъдат показани доказателства, които демонстрират „ автентичен спор или появяването на подобен “, сподели съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи.

Прокуратурата и Уейд – който Уилис назначи за специфичен прокурор по делото за изборна машинация в Джорджия срещу някогашния президент и над дузина други – и двамата се опитваха да се откажат от даването на показания на правосъдното чуване в четвъртък, където Тръмп е обвиняем Майк Роман ще изиска преустановяване на наказателното дело против него за хипотетично непозволено държание на прокурорите.

Следете предаването онлайн на The Post, до момента в който DA Fani Willis свидетелства за нейната спекулация с прокурора на Тръмп:

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР