Окръжната прокуратура във Варна внесе днес, 6 октомври 2017 г.,

...
Окръжната прокуратура във Варна внесе днес, 6 октомври 2017 г.,
Коментари Харесай

Прокуратурата във Варна иска лихвар от Провадия зад решетките! Държал кило злато и 8 коли като залог на клиенти

Окръжната прокуратура във Варна внесе през днешния ден, 6 октомври 2017 година, искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 41-годишния Ибрям Т. от Провадия.

Той е притеглен като обвинен за осъществяване на банкова активност без позволение, от която получил обилни непозволени приходи. Деянието се санкционира с отнемане от независимост от 5 до 10  години и санкция от 5000 до 10 000 лв.. Ако бъде приет за отговорен, съдът може да конфискува част или цялото му имущество.

При осъщественото претърсване  и изземване в дома му в Провадия са открити 9444 лв., към 1 кг злато, 8 автомобила, оставени като залог за дадени заеми, и голям брой истински нотариални актове за благосъстоятелност на недвижими парцели. За незаконната му активност са свидетелствали пострадали от Провадия. Една от свидетелките разкрила, че взела заем от Ибрям Т. в размер на 1000 евро. Върнала му 3000 лв. с лихвата с известно забавяне. Тогава лихварят почнал да я тормози с искане да му бъдат изплатени 10 000 лв.. Когато получил отвод да издължи такава сума, той изискал дамата да работи като продажница за него.

Безработният Ибрям Т., който е прочут в Провадия като Кючука, показва висок стандарт на живот. Осъждан е за обири. Окръжната прокуратура във Варна е наложила забрана върху негов неподвижен парцел – жилищна постройка, гараж и магазин.

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР